Despre societate

ISTORIC MEA METAL APPLICATIONS SRL

MEA METAL APPLICATIONS SRL s-a infiintat in noiembrie 2006, la Bucuresti, ca o subunitate comerciala a holdingului german MEA MEISINGER AG.

Activitatea acesteia a constat initial in comercializarea si distributia de gratare si scari metalice industriale, de inalta calitate, standard si atipice, zincate termic prin imersie totala.

Cerintele si exigentele intr-o continua crestere ale pietei romanesti aflate intr-o permanenta dezvoltare, au determinat luarea deciziei de infiintare a unei fabrici de productie in Romania.

Astfel in urma unor studii aprofundate de piata si posibile locatii, executate de o firma specializata, s-a optat pentru orasul Dej, din judetul Cluj, asigurandu-se o pozitionare centrala in Transilvania.

Fabrica din Dej s-a infiintat in luna august 2007, productia incepand efectiv din luna decembrie 2007, devenind astfel prima fabrica de productie a gratarelor metalice zincate din Romania.

Astazi echipa Mea Metal Applications este una tanara, motivata si profesionista, care a beneficiat de know-how-ul si experienta germana de 120 de ani a firmei MEA Meisinger.

Reteaua de vanzari s-a extins astazi in toata tara si in viitorul apropiat ne propunem sa penetram si alte piete europene.

Pentru a putea face fata noilor cerinte ale pietelor locale si internationale, se impune o dezvoltare profesionala continua a fiecarui membru al echipei MEA

In prezent MEA METAL APPLICATIONS SRL are o stransa colaborare cu pietele din Germania, Franta, Cehia facand un permanent schimb de experienta si know-how.